VÅR HISTORIA
Sport online | Fri frakt och leverans inom 2-4 dagar | staytogether


Det började på 80-talet, med ett par bröst som inte stannade på plats under träningspassen. Träningsinstruktören Carin Lindahl saknade ett ordentligt stöd och nöjde sig inte med de två tillgängliga alternativen; att använda en vanlig bh, eller att träna helt utan.

Efter ingående efterforskning hittade Carin det optimala funktionstyget och 1987 lanserades den första sport-bh:n på den Nordiska marknaden. 


Den huvudsakliga inspirationen till utvecklingen av våra produkter, är alla kvinnor i vår omgivning. Vi hyllar kvinnor i alla former och stadier i livet. 
Oavsett om du föredrar löpning, ridning, golf eller gym och oavsett storleken eller formen på dina bröst, är Stay In Place ambition att skapa en sport-bh som passar dig. Varje produkt som Stay In Place utvecklar är designad för att få kvinnor att känna sig bekväma och självsäkra. Vi har spenderat de senaste 30 åren med att försöka förstå kvinnokroppen och hur vi kan skapa världens bästa sport bh, en behå med överlägsen passform och funktion för alla former. 

Sedan 1987 har vår passion varit att förse kvinnor med information om sina kroppar och dess behov. I takt med att världen förändras, uppstår nya behov för kvinnor. Vi kommer att fortsätta den rörelse vi startat, att ge det stöd varje aktiv kvinna behöver. Det är själva anledningen till vår existens. Att stötta kvinnor.