Kundsupport
Sport online | Fri frakt och leverans inom 2-4 dagar | staytogether

KUNDSUPPORT

Mån-Fre 08:00-17:00

Lunchstängt alla dagar kl 12:00-13:00. På fredagar har vi stängt 11.00-12.00 för friskvård för alla på företaget.

019-32 16 00

webbshop@rohnisch.se

 

Köpinformation och villkor
Rohnisch Sportswear levererar enbart inom Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Nederländerna.

Priser
Våra priser kan ändras av omständigheter som Röhnisch Sportswear inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Betalning
Hos Röhnisch kan du betala med Klarna Checkout som betalningssätt. Efter identifiering i kassan visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Du väljer normalt önskat betalningsalternativ efter det att du har slutfört ditt köp.

Betalningsalternativ
Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är:
• Faktura
• Kortbetalning
• Kontokredit
• Direktbetalning via bank

Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ i de fall Klarna godkänner dig för fakturaköp. Röhnisch tar inte ut någon fakturaavgift.
Se Klarna för villkor >

Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen, har du frågor gällande betalningen bör du i första hand kontakta Klarna.

Leverans och frakt
Vi levererar till alla adresser inom Sverige via vår samarbetspartner PostNord Privatpaket. Din beställning lämnar vårt lager inom 24 timmar, med undantag för helger. Normal leveranstid för PostNord är 2-4 arbetsdagar. Frakten är fri i Sverige och Norge, oavsett orderstorlek.

Ej uthämtade paket
Hämtar kunden inte ut paketet i tid returneras detta till Röhnisch Sportswear och kunden debiteras 100kr som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.

Byte, ånger och returer
Du har full bytes-, ånger och returrätt 30 dagar efter att du fått produkten. Villkoret är att du inte har använt produkten och den ska vara i oskadat skick och ha alla etiketter kvar. Av hygienskäl byter vi inte hygienartiklar såsom underkläder och badkläder. Du betalar frakten för den återsända produkten. 
Om du vill byta varan du köpt till en annan färg eller storlek, vänligen gå in på www.rohnisch.com och lägg en ny beställning.

Skicka paketet till: Röhnisch Sportswear
Att: "RETUR/Webbshop"
Box 6116
700 06 Örebro
Använd den bifogade retursedeln för att beskriva anledningen till returen (OBS: ej klisterbär etikett).
 

Reservation för saldofel
Vi reserverar oss för att det ibland kan inträffa att en artikel som finns till försäljning i webbshopen är slut i vårt lager och inte kan levereras. Du blir då kontaktad med i möjliga fall erbjudande om alternativ färg på plagget eller alternativt liknande plagg. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ får du naturligtvis pengarna tillbaka för den aktuella artikeln.

Minderåriga
Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

Reklamation
Kontrollera alltid ditt paket med produkter så fort du mottagit dem. Om produkterna är skadade eller inte stämmer i antal, ring oss på kundtjänst på 019-32 16 00. Är det en transportskada så ska det anmälas till det postkontor som lämnade ut paketet.

Säkerhet
Vi använder SSL (Secure Socket Layer) för alla betalningstransaktioner. Det innebär att all data skickas krypterad via säkra internetuppkopplingar. Personuppgifter du lämnar till Röhnisch används för att administrera dina köp och till utskick av nyhetsbrev om du vill ha dem. Inga av dina uppgifter ges ut till tredje part.

Rabattkoder & Presentkort
Om du har en rabattkod eller ett presentkort så skriver du in den på Kassasidan.

Kundtjänst
Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du oss vardagar 8-17 på telefon
019-32 16 00 eller på mejl webbshop@rohnisch.se.

 

RÖHNISCH SPORTSWEAR AB
Box 6116 - 700 06 Örebro - Tel: 019-32 16 00 - E-mail: webbshop@rohnisch.se

Organisationsnr: 556130-5649