Köpinformation och villkor
Sport online | Fri frakt och leverans inom 2-4 dagar | staytogether

Köpinformation och villkor


Stay In Place levererar till kunder inom Sverige och Norge.

Kundtjänst öppettider
Mån-fre 08:00-17:00
Lunchstängt mån-tor kl 12:00-13:00.
Lunchstängt fre 11.00-13.00. Då tränar vi:-)

019-32 16 00
info@stayinplace.com

Priser
Våra priser kan ändras av omständigheter som Stay In Place inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Betalning
Hos Stay In Place kan du betala med Klarna. Betallösning finns för faktura, kortbetalning eller direktbetalning. Läs mer hos Klarna för fakturavillkor.

Personnummer
I samband med din order används ditt personnummer för en kreditprövning och kontroll av adress. För mer information se Klarna.

Leverans och frakt
Vi levererar till alla adresser inom Sverige och Norge via vår samarbetspartner Posten Privatpaket. Din beställning lämnar vårt lager inom 24 timmar, med undantag för helger. Normal leveranstid för Posten är 2-4 arbetsdagar. Frakten är fri i Sverige och Norge, oavsett orderstorlek.

Byte, ånger och returer
Du har full bytes-, ånger och returrätt 14 dagar efter att du fått produkten. Villkoret är förstås att du inte har använt produkten och den ska vara i oskadat skick och ha alla etiketter kvar. Av hygienskäl byter vi inte trosor. Du betalar frakten för den återsända produkten, vi betalar frakten för eventuell ny produkt. Återbetalning sker till det kort som användes vid köptillfället.

Skicka returer till:
Stay In Place

Att: Webbshop

Pappersbruksallén 2
702 15 Örebro

Använd den bifogade retursedeln för att beskriva anledningen till returen.
 

Reservation för saldofel
Vi reserverar oss för saldofel då en artikeln är slut i lager och inte kan levereras. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ får du naturligtvis pengarna tillbaka för den aktuella artikeln.

Minderåriga
Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

Reklamation
Kontrollera alltid ditt paket med produkter så fort du mottagit dem. Om produkterna är skadade eller inte stämmer i antal, ring oss på kundtjänst på 019-32 16 00. Är det en transportskada så ska det anmälas till det postkontor som lämnade ut paketet.

Säkerhet
Vi använder SSL (Secure Socket Layer) för alla betalningstransaktioner. Det innebär att all data skickas krypterad via säkra internetuppkopplingar. Personuppgifter du lämnar till Röhnisch används för att administrera dina köp och till utskick av nyhetsbrev om du vill ha dem. Inga av dina uppgifter ges ut till tredje part.

Rabattkoder & Presentkort
Om du har en rabattkod eller ett presentkort så skriver du in den på Kassasidan.

Kundtjänst
Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du oss vardagar 8-17 på telefon 019-32 16 00 eller på mejl info@stayinplace.com.

RÖHNISCH SPORTSWEAR AB
Box 6116 - 700 06 Örebro - Tel: 019-32 16 00 - E-mail: info@stayinplace.com
Organisationsnr: 556130-5649